Informacije o dostavi i zaštiti privatnosti


 

Informacije o dostavi robe:

Domaće porudžbine: sva poručena roba putem web-shopa biće isporučena korisniku narednog dana putem kurirske službe Post ekspres sa paritetom isporuke DANAS ZA SUTRA DO 19H. Za sve porudžbine biće isporučen mail sa podacima za praćenje statuta pošiljke.

Inostrane porudžbine (Hrvatska,BIH,Makedonija, Crna Gora): sva poručena roba putem webshopa biće isporučena korisniku narednog dana. Rok za isporuku poručene robe je 7 DANA. Za sve porudžbine biće isporučen mail sa podacima za praćenje statuta pošiljke.

Politika reklamacija

Ukoliko dođe do reklamacija robe primenjuje se zakon o zaštiti potrošača i reklamacije će se rešavati u skladu sa gorepomenutim zakonom, garantnim uslovima i uputstvima proizvođača o eksploataciji robe.

Korisnik može vratiti robu u roku od 14 dana i tražiti povraćaj novca pod uslovom da robu vrati u stanju u kome je istu i primio tj bez oštećenja kako na robi tako i na ambalaži. Za domaće porudžbine refundacija se vrši 100%, za inostrane porudžbine refundira se vrednost robe ali ne i troškovi transporta.

Otkazivanje robe je moguće pre momenta isporuke bez ikakve naknade.

 Zaštita privatnosti korisnika 

U ime Babycare d.o.o obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Babycare d.o.o odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti

 

 Zaštita poverljivih podataka o transakciji

„Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
 
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu

 

Povraćaj sredstava 

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Babycare d.o.o je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 

 

visa maestro banca intesa corvuspay